Пил не осідатиме місяцями: як приготувати диво-засіб для прибирання дому

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Жінка прибирає вдома, фото
Фото: freepik.com

Дієвий засіб проти бруду і пилу можна приготувати вдома з підручних засобів

Генеральне прибирання в домі вважатиметься незавершеним, якщо ви не помиєте вікна та інші скляні поверхні. А от звичайне щотижневе прибирання просто неможливе без витирання пилу з меблів та різних твердих поверхонь. Щоб полегшити собі задачу та не перейматися запиленістю дому настільки часто, рекомендуємо скористатися цим хитрим трюком!

Чудовим лайфхаком, який при наступному прибиранні збереже вам купу часу та сил, ділиться TikTok-блогерка, яка працює у сфері клінінгу, Керолайн Макколі. Вона й розповіла про домашній диво-засіб, завдяки якому пил на меблях не осідатиме тижнями і навіть місяцями!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як приготувати засіб проти пилу в домі

Для приготування цього диво-розчину проти пилу нам знадобиться:

  • 2 склянки води,

  • ¼ склянки оцту (можна замінити на розведений у воді лимонний сік);

  • 1 ст.л. оливкової олії,

  • 3 краплі будь-якого засобу для миття посуду,

  • декілька крапель ефірної олії цитрусових (для гарного запаху).

Далі отриманий розчин заливаємо у ємність з розпилювачем. Використовуємо його, розпорошуючи трохи засобу на тканину з мікрофібри, і протираючи нею запилені поверхні меблів, вікон, дверей та інших твердих поверхонь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися двома крутими лайфхаками, завдяки яким вдасться з легкістю відмити навіть столітній жир з вашої духовки. З цими порадами техніка блищатиме від чистоти, та ще й прекрасно пахнутиме!