Кілька хвилин — і проблеми немає: як збільшити напір води в душі без виклику сантехніка і зайвих витрат (ЛАЙФХАКИ)

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Увімкнений душ, фото
Фото: відкриті джерела

Три дієві поради для бюджетного та швидкого вирішення проблеми

Якщо напір води у душі став помітно меншим, це може стати справжньою проблемою. Особливо, якщо у вас встановлена газова колонка, робота якої залежить від напору води… Причин виникнення такої проблеми може бути багато, однак нас насамперед цікавлять рішення. Тому сьогодні Хочу! поділиться найкрутішими лайфхаками, які допоможуть збільшити натиск води буквально за 15 хв — і без виклику сантехніка чи будь-яких інших спеціалістів!

Дієвими порадами ділиться unian. Зберігайте собі, щоб не загубити!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лайфхак №1

Потрібно відкрутити аератор плоскогубцями (це така спеціальна насадка на змішувачі, яка встановлюється для розсіювання води) та замочити його в оцтовому розчині на ніч (вода та оцет у пропорції 1:1). Вранці ретельно промиваєте його проточною водою та встановлюємо на місце. От і все — напір повинен стати більшим!

Лайфхак №2

Не зайвим буде розібрати і сам змішувач, щоб перевірити, чи не криється проблема саме там. Для цього відкручуємо гайку та обережно знімаємо змішувач. Промиваємо його водою та продуваємо, щоб видути часинки бруду.

Лайфхак №3

Також можете спробувати закрити струмінь води кришкою змішувача й декілька разів вмикати та вимикати воду. Таким чином ви зможете позбутися різного дрібного сміття, яке заважає воді нормально проходити й погіршує напір води в душі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також ділилися порадами, що робити, якщо у ванній погано стікає вода. Розповідаємо, як швидко та безпечно прочистити засмічену трубу у ванній.