Повільно стікає вода у ванній кімнаті? Дізнайтеся, як за 15 хвилин вирішити цю неприємну проблему

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо вода у вашій ванні починає стікати повільно, це свідчить про засмічення в трубі, тож не слід зволікати з розв'язанням цієї проблеми. Що ж робити? Розповідаємо в нашому матеріалі!

Багато власників квартир розв'язують цю проблему, викликаючи сантехніка або застосовуючи хімічні засоби. Проте в нашому випадку потрібно всього лише 15 хвилин вашого часу. Цей хитрий секрет опублікували на порталі pixelinform.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як прочистити засмічену трубу у ванній?

Для того, що прочистити засмічену трубу у ванній, вам знадобиться звичайний пральний порошок. Так-так, цей самий, який ви використовуєте для прання речей.

Просто насипте порошок у відвідний отвір труби. Для легкого засмічення зазвичай вистачить 3-4 столових ложки порошку. Але якщо ви вважаєте, що засмічення більше, то можете подвоїти цю кількість.

Засіб можна розбавити гарячою водою, але це не обов'язково потрібно робити. Після цього зачекайте 15 хвилин. І ваша проблема буде вирішена. Але ви також можете залишити порошок у трубі на ніч, щоб досягти ще кращого результату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що зробити, щоб в туалеті більше не було неприємного запаху. Дізнайтеся, які  бюджетні хитрощі  стануть в пригоді й зекономлять купу грошей.