Будете жаліти, що не знали цього раніше: як ідеально скласти светр за 5 секунд (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото складені светри
Фото: born2be

У такий спосіб можна скласти багато речей та заощадити місце

Напевно у вашій шафі вже немає вільного місця для нового одягу, а ще потрібно скласти сезонний одяг так, щоб він практично не займав багато місця. Якщо ви не плануєте викинути половину гардероба, щоб звільнити місце, тоді потрібно навчитися економно складати різні речі.

В інтернеті досить часто трапляються відео, які навчають акуратно складати речі від джинсів до великогабаритних светрів. Цікавий метод економного розміщення пропонує у відео The Folding Hacks.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий спосіб ідеально підходить для светрів з різних тканин, розміру та товщини. Для максимальної зручності потрібно після процесу складання розміщувати речі у тканинні кошики вертикально. Речі складені таким методом займуть значно менше місця та чудово оптимізують ваш простір.

Це робити так легко, що можна доручити роботу навіть дитині. Головне, подивіться відео кілька разів, а тоді дійте згідно з ним. Ви значно заощадите місце на полицях у шафі та зможете розмістити безліч потрібних речей зручно і комфортно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви плануєте складати худі , у пригоді стане наступне відео. Таким чином ви розмістите великі речі з хорошою економією місця.