Жахливий собачий сморід пропаде миттєво: як позбутися "аромату" народними способами

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото собаченя спить у ліжку
Фото: purina

Неприємний собачий запах у будинку можна швидко прибрати простими способами

Багато людей, які тримають вдома собак неодноразово зіштовхувалися з появою неприємного смороду, який властивий хвостатим друзям. Це стійкий та жахливий запах, якого важко позбутися і особливо помітний після прогулянки у дощову погоду. Ви вже знаєте, як прибрати запах котячих міток, а зараз отримаєте цінні поради щодо зникнення собачого аромату.

Собачий запах залежить від догляду за улюбленцем та породи. Домашнього улюбленця потрібно регулярно купати і слідкувати, щоб він не лишав міток та не ховав у квартирі залишки їжі. Як нейтралізувати неприємний запах народними способами, розповідає clean-c.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли ви почали помічати неприємний запах, потрібно викупати собаку. Чим густіша шерсть, тим частіше треба купати. Регулярно періть собачі підстилки та матраци і прибирайте шерсть пилососом з підлоги, диванів, штор, щоб не допустити поширення собачого духу.

Як прибрати собачий запах?

  • Якщо меблі з дерева ввібрали в себе аромат собаки, то в цьому випадку допоможе лимонний сік, ким треба натерти усі поверхні і через пару годин змити вологою ганчіркою;

  • запах з м’яких поверхонь прибереться милом. Потрібно натерти на терку та змішати з водою до консистенції кашки, яку нанести на плями. Залишити на 20 хвилин і змити мокрою ганчіркою чи губкою. Також гарно прибере сморідь з меблів звичайна сода;

  • на місце, яке смердить рясно посипте кукурудзяний крохмаль. Залиште на 6 годин і пропилососьте;

  • наріжте і розкладіть по кімнатах шматочки яблука, які добре вберуть запахи;

  • розмішайте ефірні олії з водою та розпиліть по кімнатах;

  • мийте підлогу водою з оцтом. Також розпилюйте оцтову воду на м’які меблі, килими та штори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як позбутися неприємного запаху тютюну у кімнаті. Чудовий ефект досягається народними методами, які чудово діють.