Совок та старі колготки допоможуть ідеально вимити вікна перед святом: лайфхак, про який мало хто чув

Лайфхаки
810
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Миття вікна, фото
Фото: Shutterstock

Вікна сяятимуть чистотою

У світі існує сотня способів помити вікна. Про деякі з них ми вже розповідали: наприклад, як помити вікна з ложкою крохмалю або як приготувати вдома спеціальний розчин для миття скла, після обробки яким воно не бруднитиметься навіть після дощу. Та попри це, хочемо розповісти вам про ще один геніальний трюк, який допоможе привести вікна в ідеальний порядок! 😍

Зауважимо, що особливо актуальний цей лайфхак напередодні Великодня, коли всі господині активно готуються зустрічати свято і прибирають в домівках. А щоб ваші зусилля не були марними, ділимося хитрим трюком від сайту noviydoctor.com. Його суть описуємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як помити вікна за допомогою старих колготок та совка

Щоб впоратися з цим завданням ідеально, потрібно мити вікна у кілька етапів:

  • На першому ми, як і зазвичай, наносимо спеціальний розчин для миття вікон на скло і протираємо його серветкою з мікрофібри.

  • На другому етапі нам вже знадобиться совок, на кінці якого є гумова вставка — саме вона допоможе нам прибрати зі скла зайву піну.

  • А вже на третьому етапі “підключаємо” старі капронові колготки — еластичний матеріал, з якого вони зроблені, чудово відполірує ваші вікна і вони буквально сяятимуть чистотою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вам також може бути цікаво, як прибрати сліди від скотчу на вікнах та інших скляних поверхнях у домі. Трьома перевіреними лайфхаками ділимося у цій статті!