1 ложка цього дешевого продукту замінить навіть найдорожчий засіб для миття вікон: неймовірний лайфхак для господинь

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Миття вікна, фото
Фото: uclean.com.ua

Спробуйте раз - і будете робити тільки так!

Оскільки Великдень не за горами, більшість господинь вже активно готуються до зустрічі свята. Не оминають передсвяткові клопоти і проблеми з чистотою у домі: багато хто звик проводити напередодні Великодня генеральне прибирання. А воно, своєю чергою, точно включає традиційне весняне миття вікон!

Тому сьогодні ХОЧУ разом із Ukr.Media ділиться геніальним лайфхаком, який допоможе вимити скло дешево і сердито — без розводів та будь-яких зайвих клопотів з вашого боку! А потрібен для нашого хитрого трюку тільки звичайний крохмаль 💡

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, розповідаємо, як це працює! 👇

Для миття вікон нам потрібно набрати у ємність чистої (краще — теплої) води та 1 ст.л. крохмалю. Це чудовий бюджетний засіб, який допомагає боротися з брудом на шибках. Всього 1 столова ложка цього дешевого продукту, який знайдеться у кожному домі, допоможе відмити вікна до блиску без зайвих клопотів 😍

Розчином крохмалю ми протираємо шибку, а тоді миємо ганчірку і стираємо нею всі залишки крохмального засобу для миття скла. От і все — вікна будуть, як новенькі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як часто насправді потрібно проводити генеральне прибирання в домі. Якщо ви вважаєте, що двічі на рік — оптимальний варіант, мусимо вас засмутити, бо це зовсім не так!