Ручки плити стануть надзвичайно чистими: кращий спосіб від жиру і липкості

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото кухоння металева плита
Фото: samodelkin-mag

Ручки плити більше не прилипатимуть до рук від надмірного жиру

Якими б охайними не були господині, з часом на ручках плити накопичується жир і пил. Якщо вчасно не прибирати та не знежирювати їх, то потім буває надто важко відмити до приємної чистоти.

Звичайно, цілком ефективно прибере жир спеціально купований хімічний засіб, який призначений для боротьби з такими забрудненнями. Але коли вам потрібно терміново навести чистоту, а у будинку відсутні такі засоби, врятує бабусин простий спосіб, розповідає facedobra.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чим відмити ручки плити

Якщо ви помітили, що ручки плити починають прилипати до рук від великої кількості жиру, який накопичився, негайно діставайте з полиці звичайну соду та перекис водню.

З’єднайте соду і перекис до консистенції густої сметани і добре перемішайте. Далі за допомогою зубної щітки щедро нанесіть суміш на ручки, щоб добре покрити забруднені місця. Тепер потрібно почекати 5-7 хвилин. Ви побачите, як паста буде ставати жовтого кольору просто на очах. Далі потрібно потерти зубною щіткою ручки з усіх боків, а тоді вологою ганчіркою чи губкою прибрати суміш. Насухо витерти паперовими рушниками і можна братися до приготування їжі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, для чого дбайливі господині натирають кухонну плиту вазеліном . Ефект перевершить усі ваші сподівання.