Засуньте 20 гвоздик у мило — і багатьох побутових проблем наче й не було! Чим саме помічний такий метод (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото спеція та комар
Фото: колаж Хочу!

Звичайна спеція позбавить багатьох клопотів

Гвоздика давно відома своїми чудовими властивостями та запахом. Цю пряність з давніх часів використовують при виготовленні туалетного мила, парфумів. Також її додають до лікерів, соків, напоїв та різноманітних страв. А з протермінованої спеції можна зробити свічку чи позбутися комах.

Гвоздика додана до м’яса, риби, капусти чи грибів здатна зробити смак особливим, вираженим та пікантним. Ця пряність здатна позбавити будинок від мошки, мух та комарів, а шафу - від неприємних запахів, розповідає youtube канал Поради для дому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нам знадобиться

  • Суха гвоздика;

  • туалетне мило.

Беріть мило з ароматом, який подобається. Далі потрібно у шматок мила вставити суху гвоздику, 20 шт буде цілком достатньо. Тоді кладемо мило у шафу, на полиці біля одягу, постільної білизни та взуття. Якщо шафа велика, знадобиться 2-3 шматки мила.

Результат

Ми отримали чудовий ароматизатор для шафи за мінімальні кошти. Запах мила та гвоздики буде відлякувати моль. Також аромат прянощів не люблять комарі, мухи та мошки, тому ви їх більше не побачите.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як зробити пахучу пастку для комах та мух народними засобами. Для способу знадобляться інгредієнти, які завжди є у господинь на кухні.