Так швидко срібло ви ще не чистили! Відмінний результат за допомогою соди та фольги (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото каструля та вироби зі срібла
Фото: колаж Хочу!

Срібло можна почистити в домашніх умовах

Вироби зі срібла є улюбленими аксесуарами багатьох жінок. Але з часом від неправильного користування, контакту з хімічними засобами ці чудові прикраси можуть тьмяніти та втрачати свій вигляд. Проте не панікуйте, адже їх можна відчистити до блиску всього за лічені хвилини.

Срібні вироби, які потемніли, можна відчистити багатьма способами. Найпростіший з них займає мало часу, зусиль та вкладень, адже потрібна лише гаряча вода, сода та фольга, розповідає youtube канал Світ порад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як почистити срібло в домашніх умовах

На плиту ставимо каструлю з водою (300 мл) і чекаємо, поки вона закипить. Тоді у воду потрібно покласти фольгу. Беремо шматок фольги розміром, як папір А4 та розриваємо на дрібні шматочки, які опускаємо у воду.

Далі у воду з фольгою кладемо срібні прикраси та додаємо 2 ст.л соди, добре розмішуємо. Чекаємо 2-3 хвилини, дістаємо та миємо під чистою водою. Добре витираємо паперовим рушником чи серветками.

Лише потрібно зазначити, що таким способом не можна чистити вироби з камінням та вставками, які приклеєні клеєм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як швидко відрізнити прикраси зі срібла. Дізнатися, що перед вами: срібло чи біжутерія допоможе лише кубик льоду.