Неприємності вас буквально переслідуватимуть: від таких прикрас краще відмовитися раз і назавжди

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вдало підібрані прикраси чудово підкреслять образ і додадуть завершеності. Стильні аксесуари можна вдало комбінувати і одягати на роботу в офіс, на стильну вечірку та прогулянку з друзями. Також прикраси можуть стати чудовими талісманами для своїх власників.

Іноді за прикрасу, яка сподобалася, жінка може викласти шалені гроші. Проте деякі прикраси здатні зіпсувати життя, притягнути невдачі, хвороби та неприємності, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Камінь-талісман

Не можна одягати прикрасу з каменем, який є талісманом не вашого знаку зодіаку.  Це дуже сильний енергетичний магніт, тому езотерики радять не залишати собі такі талісмани, щоб не притягнути у своє життя негатив і неприємності. Особливу небезпеку несуть: агат, гранат, рубін, тигрове око, аквамарин, менш небезпечні: місячний камінь, перли, онікс.

Прикраси, відібрані за борги

Чужі речі насичені енергетикою власника, тому у такому випадку ви одягнете на себе весь негатив попередньої людини. Нічого доброго, крім сліз, дані аксесуари не принесуть.

Речі з ломбарду

Прикраси у ломбард люди здають не від щасливого життя. Тому та речах залишиться відбиток нещасть, бід і прокльонів. Тому, разом з прикрасами ви отримаєте біди власника і проблеми на свою голову.

Знайдені прикраси

Багато ритуалів передбачають використання прикрас. У такі речі "ховають" хвороби, прокльони, вроки та заговори. Краще оминати знайдене стороною, щоб не прийняти в дар карму власника і весь перелік невдач. Або, якщо прикраса дуже сподобалася, необхідно провести ритуал очищення.

Крадені прикраси

Крім етичного боку, існує поняття карми. Ви візьмете на себе все погане, яке стосується речі. Адже часто попередній власник супроводжує річ прокльонами.

Подарунки від поганих людей

Прикраси, подаровані людьми нещирими, заздрісними та злими можуть принести невдачу та неприємності. На думку езотериків, подаровані речі переповнені негативними побажаннями.

Прикмети про прикраси

Стародавні слов'яни вважали, що знайдене срібне кільце принесе багатство, але його не якнайшвидше необхідно повернути власнику.

Якщо знайдена прикраса з  золота почорніла, то вона вам не підходить або була проклята і її варто терміново позбутися.

Ніколи не підіймайте з землі прикраси з металу або каміння, адже за народними повір'ями, піднімаючи чужу річ, ви підіймаєте чужі проблеми і нещастя.

Якщо людина забула у вас вдома прикрасу, її необхідно неодмінно повернути, адже, можливо, ця людина хоче зруйнувати ваше щастя і добробут.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадуємо, раніше ми писали, від яких прикрас варто відмовитися, щоб не додати собі зайвих років. Деякі аксесуари здатні постарити власника передчасно, особливо, якщо їх неправильно поєднувати.