Нічим не гірший за магазинний: робимо ароматизатор для ванни своїми руками

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото ароматизатор для ванни
Фото: колаж Хочу!

Ви у будь-який момент можете створити ароматизатор для ванни самостійно

Ванна для більшості жінок - це не про дію помитися. Це більше отримати насолоду, відпочити та якісно доглянути своє тіло. Яка жінка не мріє про справжній релакс: приємна музика, ароматна піна, свічки та чудовий запах, який можна створити самостійно .

Якщо ви часто купуєте спеціальні засоби для ароматизації приміщень - маємо для вас новину. Ви цілком можете навчитися робити ароматизатори з різними запахами своїми руками. Це легко, просто і дешево. Канал Ідеї для дому пропонує спосіб створення за лічені секунди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що знадобиться

  • скляна тара;

  • сіль для ванни великої фракції;

  • ароматичні олії;

  • свічка.

Процес створення ароматизатора

Беремо скляну тару будь-якої форми, але невеликого розміру. Насипаємо третю частину банки сіль для ванни та капаємо зверху на гранули солі ароматичну олію з улюбленим запахом. Лаванда, м’ята, бергамот, цитрусові чи хвоя, обирайте на свій смак. Далі ставимо у банку на сіль свічку та запалюємо її. Тепло від вогню нагріватиме олію, яка швидко розповсюджуватиме запах по всій ванній кімнаті.

Банку краще брати з кришкою, щоб після ванни загасити свічку та закрутити тару. Так ефірні олії не будуть випаровуватися і ви зможете користуватися ароматизатором довгий час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про чудові способи ароматизувати білизну. Адже це сприяє гарному настрою та покращує якість сну.