Як всього 1 ложка майонезу допоможе вам врятувати меблі: крутезний лайфхак, про який майже ніхто не знає

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ложка майонезу - фото
Фото з відкритих джерел у Мережі

Будете здивовані, що ніколи раніше про це не чули

Кожна господиня знає, що генеральне прибирання в домі — справа непроста. І якщо минулий раз такий досвід вже встигли трохи підзабути (бо це було давно), цього разу нічого хорошого вас не очікує… 🫣

Особливо неприємно під час регулярних генеральних прибирань намагатися прибрати застарілі плями — з одягу, посуду, техніки та меблів. І от — знайдено геніальне рішення, яке допоможе вирішити останню проблему! А знадобиться для цього лише 1 ложка майонезу, передає ТСН .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як з’ясувалося, цей популярний продукт має одну приховану функцію, яка стане в пригоді під час прибирання в домі. Майонез допоможе вирішити проблему із дерев’яними меблями, в першу чергу — зі столом.

Якщо на ваших меблях залишилися плями від чашок із чаєм / кавою або від келиха / стакана, позбутися їх допоможе звичайний майонез!

Беремо 1 ст.л. популярного соусу і намазуємо на слід. Залишаємо все приблизно на 30 хв (або на 1 годину, в залежності від ступеня забрудненості). Далі за допомогою м’якої чистої тканини прибираємо майонез. От і все — в більшості випадків від сліду не залишиться і згадки! 😍

А працює це дуже просто: у складі майонезу є олії та жири, які по-особливому діють на деревину і здатні “витягувати” бруд навіть з найглибших щілин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як працює метод трьох ложок, який допомагає вичистити майже всю оселю. Все, що вам потрібно для чистоти в домі — це оцет, сода та будь-який миючий засіб.