Унітаз буде як новенький: цей копійчаний лайфхак з 3 краплями йоду та оцтом прибере всю іржу та наліт

Лайфхаки
875
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чистий унітаз та йод - фото
Колаж Хочу!

Виходить дешево і сердито!

Санвузол — безперечно одна з найважливіших кімнат у будь-якому домі. Тож дуже важливо, аби тут було комфортно та чисто. Як зробити, щоб у туалеті завжди гарно пахло , ми вже розповідали, тому сьогодні зупинимося на лайфхаку, який допоможе нам ефективно відбілити унітаз, щоб на нього було приємно глянути.

Хитрістю на мільйон ділиться сайт 5692.com.ua. Цей бюджетний лайфхак має низку переваг (окрім, звісно ж, своєї ціни): робочий розчин, який будемо готувати, досить ефективний і простий у приготуванні, а цей метод сам по собі безпечний для сантехніки. Крім того, для ідеального прибирання більше не потрібно хімії!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як очистити унітаз за допомогою оцту та йоду

  • Нагрійте трохи столового оцту (9%) до 45°C.

  • Додайте кілька крапель йоду.

  • Залийте суміш в унітаз, розподіліть по стінках.

  • Залиште на 5-6 годин.

  • Протріть щіткою, змийте водою.

От і все — після цих нескладних маніпуляцій ваш унітаз знову сяятиме чистотою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто додати, що оцет розчиняє вапняний наліт, а йод дезінфікує та видаляє плями. Дію інгредієнтів значно посилює підігрів компонентів. Більш того, замість йоду ви можете взяти лимонну кислоту (достатньо 1 пакетика). А от для посилення очищувального ефекту можна додати в “рецепт“ трохи соди.

Раніше ми також ділилися секретом, для чого закидати в унітаз лаврове листя . Цей простий спосіб оцінили вже багато господинь!