Для чого кидати лавровий лист в унітаз? Про цей хитрий трюк мовчать досвідчені господині

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нещодавно ми розповідали, що буде, якщо покласти мило у кишеню одягу. А в цьому матеріалі поділимося ще одним цікавим трюком, який стане в пригоді вам у побуті. Для чого досвідчені господині кидають лавровий лист в унітаз? Дізнайтеся в нашому матеріалі!

Лавровий лист використовується в побуті так широко, що навіть харчова сода виглядає менш універсальною на його фоні. Сода — засіб для чищення або розпушувач, а ось лавровий лист знаходить застосування в кулінарії, як освіжувач повітря, засіб від запаху ніг для взуття, для прання і ще може робити багато цікавих речей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Досвідчені господині завжди залишають лавровий лист в унітазі перед тим, як вирушити на роботу. Цим трюком поділилися на pixelinform.com. Там стверджують, що це дуже корисна практика, якою користувалися ще наші прабабусі.

А тепер, розгляньмо, чому це корисно. Лавровий лист володіє антибактеріальними властивостями, які можна успішно використовувати не лише в кулінарії та народній медицині.

Якщо залишити лавровий лист в унітазі, він ефективно захистить сантехніку від забруднень до вашого повернення додому. Знаючи, що унітаз може бути джерелом багатьох бактерій, лавровий лист запобігає їхньому розмноженню.

Як це зробити? Для початку, візьміть 5-6 лаврових листків та залийте їх окропом. Нехай вони настоюються до повного охолодження. Потім вилийте отриманий настій в унітаз, закривши кришкою. Коли повернетесь додому, то вам залишиться лише змити воду та насолоджуватися чистим повітрям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чому наші бабусі завжди сушили речі на морозі . Читайте про всю користь такої дії в нашому матеріалі.