Не зламається та захистить від дощу: як вибрати надійну парасолю

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Правила вибору якісної парасолі
Парасоля захистить від дощу.Фото: Хочу!

Парасолька не лише захищає від дощу, а і є стильним аксесуаром

На випадок дощу потрібно мати кілька парасольок. Адже якісна парасоля не лише добре захищає від вітру і дощу, а й гарно пасуватиме до вашого образу та допоможе підкреслити особливий стиль. А якщо знати, як правильно її сушити то вона слугуватиме значно довше.

Для того, щоб парасоля не зламалася під час першої негоди, потрібно знати, на які ознаки звернути увагу при виборі. Адже ціна не завжди означає надійну якість, розповідає village.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Парасолі бувають складні та тростини. Кожна має свої переваги. Тростина слугує модним аксесуаром, але не дуже зручна для носіння, а ті, які складаються, можуть гарно розміститися у жіночій сумці.

На які речі звернути увагу при виборі

Механіка складання. Найміцніші - з механічним типом. Вони складаються та розкриваються власноруч, тому шанс пошкодити найменший. Парасолі з напівавтоматичним типом складання є найпоширенішим варіантом, адже доступні за ціною і зручні. Парасолі з автоматичним типом складання коштують значно дорожче, але є найбільш функціональні.

Спиці. Надійна парасоля, яка не зламається при першому дощі повинна мати 8-16 спиць з якісного матеріалу.

Каркас. Довговічність аксесуара залежить від матеріалу виготовлення. Уникайте алюмінієвих каркасів та обирайте парасолі з каркасом зі сталі, її сплаву або карбону.

Купол. Більшість здійснюють покупку опираючись на колір та візерунок, проте варто звертати увагу на матеріал. Нейлоновий купол неякісний, краще купувати з поліестеру чи поєднання поліестеру та шовку, оскільки тоді купол парасолі буде водостійким і швидко сохнутиме.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно прати парасолю. Адже на ній можуть залишатися сліди від води.