Полити рослини чи полегшити роботу за комп'ютером: 3 цікавих способи використання губки для посуду не за призначенням

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Губки для посуду можуть полегшити побут
Різні застосування губки у побуті. Фото: joom.com

Губка для посуду просто незамінна у побуті

Для кухонної губки господині придумали безліч застосувань: позбутися запаху в холодильнику, покращити прання чи відмити унітаз до блиску . Ми поділимося деякими трюками використання, про які ви навіть не здогадувалися.

Губки, які призначені для миття посуду можуть мати надзвичайно багато використань. Як з їхньою допомогою полегшити собі побут, розповідає life-ukr.uaportal.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Полегшити роботу за комп’ютером

Люди, які постійно працюють за монітором добре знають, як швидко може втомлюватися рука, яка керує комп’ютерною мишкою. Забезпечити амортизацію і підтримку допоможе губка, яку необхідно підкласти під зап’ястя.

Доступ до важкодоступних місць

Потрібно зробити надріз на губках та закріпити її на кухонних щипцях. Таким чином ви отримаєте чудовий інструмент для протирання жалюзі та полиць швидким способом. А якщо натягнути вологу губку на шампур - можна добре прибрати під шафами чи холодильником, куди не влазить рука.

Полити рослини

Якщо покласти шматок губки на дно горщика, а тоді землю - під час поливу губка вбиратиме воду і віддаватиме накопичену воду через коріння або добре зволожуючи ґрунт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна економити гроші на губці для миття посуду. Цей спосіб точено припаде вам до смаку.