Найбрудніші речі у квартирі, які люди чомусь постійно забувають прибирати

Лайфхаки
504
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Які речі найбрудніші у будинку
Найбружніші речі в домі. Фото створене ШІ, Хочу!

Під час прибирання багато людей не підозрюють, що саме ці місця є найбруднішими у домі

Час від часу господині проводять генеральне прибирання у будинку. Але ми навіть не підозрюємо, що є місця, які найбрудніші у будинку і є справжнім розплідником бактерій.

Для того, щоб у будинку було чисто потрібно не забувати прибирати у найвіддаленіших куточках, навіть якщо ми дуже рідко туди зазираємо. Які речі є найбруднішими і не завжди ретельно прибираються, розповідає TopEffect.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№1. Дренажний отвір у раковині. На перший погляд, він може здатися чистим, а насправді - це дуже сприятливе місце для розмноження бактерій.

№2. Дощечки для нарізання. Як відомо, патогенних бактерій на обробній дошці у 200 разів більше, ніж на сидінні унітаза.

№3. Підставка для зубних щіток. На стаканчиках та футлярах у яких зберігаються зубні щітки досить часто починає з’являтися цвіль та грибок.

№4. Кухонні рушники. Це речі, якими господині постійно користуються. Їх потрібно змінювати кожного дня, адже на них лишається жир, бруд та частинки їжі, які призводять до розмноження бактерій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися слушними порадами, як зробити генеральне прибирання якісно та не втомитися. Адже можна делегувати обов’язки і робити все під улюблену музику.