Ще ніколи відбілювання не було таким простим: як очистити білі кросівки від жовтизни (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Миття кросівок
Прання білих кросівок. Фото: howto.in.ua

Відмити біле взуття від жовтизни тепер надзвичайно легко

Модниці з радістю обирають на літо взуття білого кольору, адже воно пасує практично до будь-якого вбрання, тому створити стильний образ надзвичайно просто. Єдиний мінус - світле взуття надзвичайно швидко брудниться, набуває жовтого кольору і важко відпирається.

Білі кросівки можна одягнути до сукні, сарафана, шортів чи джинсів. Як тримати його охайним і відмити від бруду і пожовтіння у домашніх умовах, щоб воно мало вигляд нового, розповідає andrelifehack у відео на tiktok.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ваші кросівки після прання пожовтіли, особливо це помітно на підошві, існує відмінний спосіб відбілити їх звичайними засобами. Сода, зубна паста і мило можуть дати кращий ефект за дорогі хімічні засоби.

Як відбілити взуття

Вийміть з взуття шнурки. У миску видавіть й столову ложку пасти, додайте стільки ж рідкого мила та ложку харчової соди. Добре розмішайте до утворення однорідної консистенції. Старою зубною щіткою нанесіть суміш на кросівки та почекайте 15 хвилин. Далі легкими рухами треба потерти взуття і змити водою чи протерти вологою ганчіркою. Це нагадує справжню магію, адже кросівки будуть просто сяяти білизною і жодної плями чи жовтого відтінку ви не помітите.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як правильно сушити кросівки . Це важливо, щоб вони не деформувалися.