Якісно просушити та не зіпсувати: як правильно сушити кросівки

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Білі кросівки підвішені на мотузці
Фото: kasta.ua

Висушити кросівки простим способом, щоб не втратило форму

Існує багато способів висушити взуття швидко. Але при сушінні потрібно дотримуватися правил, щоб воно не деформувалося та не втратило свій зовнішній вигляд, особливо після прання в пральній машині.

Кросівки для більшості людей лишаються найзручнішим видом взуття. Вони комфортні при носінні, тому їх обирають найчастіше для різної погоди. Надзвичайно корисною порадою для сушіння спортивної пари, поділився телеграм-канал Ідеї для дому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найкраще сушити кросівки у підвішеному стані, на свіжому повітрі, перевернувши підошвою доверху. Так воно не буди змінювати форму та не деформується. Перед сушінням з кросівок потрібно витягнути шнурівки та максимально їх розкрити.

Для цього цікавого способу знадобиться кілька поліетиленових міцних пакетів з ручками. Закріплюємо пакети на мотузці ручками донизу. Далі просовуємо у ручки взуття підошвою доверху. Залишаємо у такому стані до повного висихання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як часто потрібно прати взуття , спідню білизну та одяг. Адже не можна носити одні і ті ж речі постійно, не змінюючи їх.