5 способів переставити меблі самотужки: які речі допоможуть обійтися без вантажників

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що допоможе переставити важкі меблі
Переставити самостійно важкі меблі. Фото: myfirstapartment.com

Жінки просто обожнюють переставляти меблі у квартирі

Іноді у жінки виникає нестримне бажання зробити перестановку у кімнаті. Адже саме біля вікна диван буде мати найкращий вигляд, шафі місце біля іншої стіни, а у коридорі деякі предмети взагалі зайві. Щоб не викликати вантажників, можна скористатися народними методами та переставити великогабаритні меблі самотужки.

Якщо ви саме сьогодні вирішили зробити перестановку, а зайвих робочих рук не передбачається, не засмучуйтеся, ви цілком впораєтеся самі. Які речі стануть вашими помічниками, розповідає odnaminyta.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сало. Відріжте 4 скибочки від шматка сала і підкладіть їх під ніжки дивана чи шафи шкоринкою догори. Меблі будуть легко ковзати, як на лижах. Головне, не забудьте потім вимити підлогу з мийним засобом.

Плед. Можна скористатися гладким пледом, який потрібно підкласти під речі. Це вбереже підлогу від пошкоджень, але потрібно докласти фізичних зусиль.

Мастило. Силіконом чи гліцерином намастіть ніжки меблів і легко пересовуйте у потрібне місце.

Тканина . Під ніжки підкладіть клаптики цупкої тканини, можна з старих джинсів чи спідниці та за допомогою мотузки зрушуйте меблі з місця. Підлога не зазнає пошкоджень.

Гума . Якщо потрібно відсунути диван чи ліжко, просто підкладіть гумовий килимок під ніжку. Простіше простого і підлога буде ціла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як замаскувати подряпини на меблях . Це так просто, що впорається і дитина.