Простоїть всі свята: обгорніть цим ялинку - і кіт до неї нізащо не підійде (ВІДЕО)

Домашні тварини
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

На календарі вже офіційно зима. А це значить, що потрібно потурбуватися про домашніх і безпритульних тварин, щоб вони безпечно пережили цю холодну пору. Також не забувайте про безпеку тварин й під час різдвяно-новорічних свят. Зокрема, не дайте улюбленому пухнастику звалити на підлогу прикрашену святкову ялинку.

Котики дуже люблять різдвяні ялинки й не втрачають можливості зайвий раз на них залізти. Та щоб дерево не перекинулося, перетворивши красиві іграшки на звичайне бите скло, скористайтесь цим простим лайфхаком з TikTok.

Завдяки йому кіт навіть не намагатиметься видертися на верхівку вашої зеленої красуні. І все, що вам для цього потрібно - звичайнісінька фольга!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @oliviaculverr
Фото: @oliviaculverr

За словами авторки відео, щоб перешкодити коту залізти на дерево, потрібно покласти фольгу під ялинку. А точніше, обмотати нею всю нижню частину дерева. Щоправда, це ніяк не заважатиме пухнастому створінню сидіти під ним та гризти нижні гілочки.

@oliviaculverr I couldnt believe this worked!!! Im so happy #catmom #christmastreehack #christmas2023 #christmastiktok #christmashacks #catownerhack ♬ original sound - Olivia Culver - DTX
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, якщо цей лайфхак з фольгою вам не підійшов, спробуйте хитрий трюк з цитрусовими! Коти не люблять їхній запах, а тому триматимуться від ялинки на відстані.

Фото: petcube.com