Патріотичні декоративні вінки: універсальний декор інтер'єру 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зимовий сезон підходить до завершення, час ховати декор зі сніжинками та сніговиками. До вашої уваги — стильні вінки для вхідних дверей, які стануть нестандартною окрасою інтер'єру. Раніше ми писали про ляльки-мотанки, а тепер покажемо універсальний патріотичний декор.

Декоративні вінки можуть бути сезонними, святковими, універсальними та патріотичними. Вони гарно виглядають на вхідних дверях, додають затишку і гармонії. Таке оздоблення можна придбати готове, а можна зробити своїми руками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Патріотичні вінки пасують до будь-якого інтер'єру. Українська кольорова гама у тренді в багатьох країнах світу. Основа вінка — верба чи лоза. Якщо ви хочете зробити кільце власноруч, знайдіть відповідні гілки, розпарте їх у гарячій воді та обережно сформуйте у форму кола. Це легко зробити у великій каструлі. Зафіксуйте його переплетінням гілок і дочекайтеся, коли все висохне.

Патріотичні декоративні вінки: універсальний декор інтер'єру 2024 (ФОТО) - фото №1
Pinterest
Патріотичні декоративні вінки: універсальний декор інтер'єру 2024 (ФОТО) - фото №2
SeasonOfTheWreathPinterest

За бажанням цю основу можна пофарбувати. Найлегше це зробить фарба з балону. Готовий вінок можна прикрасити і квітами, і колоссям, і рослинами. Доречно виглядають тематичні стрічки та інші декоративні символи. Такий вінок стане нестандартною окрасою вашого дому або розкішним презентом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Патріотичні декоративні вінки: універсальний декор інтер'єру 2024 (ФОТО) - фото №4
etsy.com
Патріотичні декоративні вінки: універсальний декор інтер'єру 2024 (ФОТО) - фото №5
etsy.comEllaBellaMae DesignsAngie's Wreaths & DecorPinterestPinterestCathleen CarrollPinterest

Нагадаємо, раніше ми писали, як реставрувати старі меблі. Для вас — доступний і легкий майстер-клас, з яким впорається навіть жінка.