Арочні форми та пастельні кольори: ультрамодна дитяча кімната 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дитяча кімната з арочними формами, фото
Фото: @felifam

Дизайнер показала наймодніші дитячі кімнати на 2024 рік, де є арки та ніжні кольори стін

Дизайнери показали, які дитячі кімнати увійдуть у тренд 2024 року. Головне — це універсальний дизайн, який підійде для дітей різної статі, та зручні меблі-трансформери. Раніше ми писали, як обрати бездоганні штори, а тепер розкажемо, від якої дитячої будуть усі в захваті.

У моді 2024 року — дитячі кімнати з арочними формами та пастельні відтінки інтер'єру, зазначила дизайнер Вікторія Зубкова. Арки додають затишку і асоціюються із казковими сюжетами. У таких кімнатах дітям комфортно і весело.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви робите дитячу для доньки, додайте до базового кольору кімнати пудрові рожеві кольори. Для кімнати хлопчика будуть доречними відтінки пастельної волошки чи какао.

Арочні форми та пастельні відтінки — те, що робить простір гармонійним та дає почуття спокою і безпеки. В цьому проекті акцентним кольором ми зробили відтінок пильної троянди і насичений зелений,
— зазначила Вікторія Зубкова.

Арки можуть бути і в шафі, аби додати до неї ліжко. У такому разі арочна форма зробить ефект казкової кімнати, де дівчинка буде почувати себе справжньою принцесою. Додавайте до нестандартних форм меблів та стін кольорове освітлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Шведська стінка для фізичних вправ, столик для малювання, крейдова дошка, кухня розвиває організованість та самостійність а сухий басейн з кульками — чудове місце для ігор. Звісно в кімнаті ми також зробили зручне ліжечко з мʼякими панелями і шафу для одягу,
— розповіла дизайнер, описуючи кімнату для дівчинки 1,5 роки.

Нагадаємо, раніше ми писали про наймодніші килими для зали. Для вас — стильні варіанти, які мають різну текстуру, форми та відтінки.