Сервіруємо стіл на 8 Березня: стильні ідеї для жіночого свята (ФОТО, ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сервірований стіл у рожевих та блакитних кольорах, фото
Фото: instagram.com/tablesettingmagazine/

Пропонуємо найгарніші варіанти сервірування святкового с толу до 8 Березня

З нагоди 8 Березня чоловіки влаштовують для своїх коханих сюрпризи та романтичну вечерю. Аби все було бездоганно, пропонуємо вам найгарніші варіанти сервірування столу. Нехай ваше свято буде романтичним, затишним та гармонійним.

Зверніть увагу на стиль сервірованих столів, їхню колірну гаму, та підберіть варіанти, які найбільше сподобалися. Їх можна скопіювати, або ж придумати власну ідею, надихнувшись стильними пропозиціями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У тренді — білосніжний колір та світлі, весняні відтінки. Обирайте глянцевий посуд, скатертини із вишивкою та кольорові паперові серветки. Такий дизайн додасть свіжості та романтики.

Посуд може бути стандартним, але білосніжним кольором. А може бути різної форми. У моді також тарілки та чашки із ніжним квітковим принтом. Під колір малюнку на посуді підберіть паперові серветки. Додайте на стіл прозору вазу із квітами того ж кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розкішно виглядають білосніжні скатертини і льняні, оздоблені вишивкою. У тренді — вишиті квіти на текстильних серветках, які заміняють паперові. На такий стилізований стіл ставте однотонний посуд.

Раніше ми писали, як гарно покласти серветки і столове наряддя. Для вас — лайфхаки, які додадуть родзинки та затишку сервіруванню.