Оновлюємо інтер'єр дрібницями: економимо на ремонті (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
1 458
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Стильна кімната, фото
Фото: StockSnap

Дизайнери показали, що додати до інтер'єру, аби оновити його вигляд без затрат

Якщо ви хочете оновити свій інтер'єр, але не маєте змоги зробити ремонт чи придбати нові меблі, зверніть увагу на декор. Часто завдяки дрібницям кімната може стати кардинально іншою. Раніше ми писали, що повісити на стіну , аби додати затишку, а тепер розкажемо, які дрібнички допоможуть освіжити вашу оселю.

Дизайнери розповіли, як легко і недорого додати родзинки до інтер'єру. В першу чергу потрібно звернути увагу на елементи декору, освітлення, і деталі, які візуально розширюють простір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Розкішне освітлення на кухні, фото
Фото: homelava.com
Картина в залі, фото
Фото: Pinterest
Картина троянд у білій залі, фото
Фото: klinecollective.com

Аби оновити інтер'єр, поміняйте маленький декор. Мова іде про кольори та форми картин, горщики для вазонів, самі вазони, декоративні подушки, статуетки чи книги на полицях, дзеркала і годинник. Поміняти такі нюанси дешево, швидко і дієво.

Блок картин на кухні, фото
Фото: Pinterest
Нестандартне дзеркало, фото
Фото: Pinterest

Аби розширити приміщення візуально, повісьте дзеркала. Їх може бути декілька та різної форми. Якщо у кімнаті вони вже є, змініть їхнє місце розташування. Варто подумати і про освітлення. Додайте стільки додаткового світла, аби увімкнувши все ввечері у вас почав підійматися настрій. Якщо ви маєте достатньо освітлення, змінюють колір деяких світильників. Саме вони допоможуть розслабитися ввечері та зробити романтичну атмосферу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Картини і дзеркало в кімнаті, фото
Фото: amzn.to
Стильне освітлення, фото
Фото: Welcome decor

Раніше ми писали, як гарно сервірувати стіл весною. Дизайнери показали варіанти, які надихнуть і додадуть настрою.