Що повісити на стіну: ТОП-5 ультрамодних ідей для зали (ФОТО, ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
535
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Мапа України зі стабілізованим мохом, фото
Фото: instagram.com/technomoss/?g=5

Пропонуємо 5 варіантів наймоднішого декору для вашої зали

Дизайнери запропонували 5 стильних ідей декору, які модно вішати на стіну. Вони універсальні, доступні та не набридають. Раніше ми писали про кухні темних відтінків , а тепер розкажемо, чим довершити інтер'єр зали.

Запропоновані варіанти декору стильні, універсальні для різних сезонів та можуть стати гарним подарунком з нагоди свята. Обирайте відтінки, які вам найбільше підходять. У моді — і контраст, і схожі до стіни чи текстилю тони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Картини із декоративної шпаклівки

Об'ємні квіти, листя чи абстракція із декоративної шпаклівки додасть вашій залі розкоші. Такі роботи ексклюзивні та пасують до будь-якого стилю інтер'єру. Якщо набратися терпіння, то викласти шедевр для кімнати можна і своїми руками.

Годинник з епоксидної смоли

У тренді — глянцеві годинники, вилиті різними відтінками фарби та блискіток під епоксидною смолою. Якщо ви хочете іще більше розкоші, до такого декору можна додати імітацію об'ємних кришталів.

Вишиті картини

У тренді — ніжні картини із дрібною вишивкою. Це може бути ряд однакових за тематикою робіт, а може бути одна величезна картина. Такий ексклюзивний декор можна купити готовим, можна вишити власноруч або замовити для машинної вишивки.

Картини зі стабілізованого моху

Така екзотика на стіні доречна до будь-якого стилю кімнати. Вона освіжає інтер'єр і додає затишку. А ще ці картини можуть бути стильним подарунком з нагоди свята.

Картини зі скла

Картини зі скла також не виходять із моди. Обирайте будь-яку тематику цього глянцевого шедевру. Такий декор додасть іще більше світла, відбиваючи сонячні або штучні промені. А ніжні та нестандартні об'ємні сюжети подарують затишок.

Раніше ми писали про містичний дизайн із силуетами ангелів. Для вас — добірка ідей, як оформити стіни нестандартними статуетками і підсвічниками.