Оновлюємо ванну кімнату: чим пофарбувати плитку і якого кольору зробити шви (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
820
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Оновлена плитка у ванній ,фото
Фото: mozaiekjes.com

Дизайнери показали, як легко і дешево оновити інтер'єр у ванній кімнаті

Є чимало способів оновити вигляд ванної кімнати. Для цього не завжди потрібно вибивати плитку, аби зробити усе з нуля. Раніше ми писали про модні дзеркала , а тепер розкажемо, як поміняти вигляд плитки у ванній, і якого кольору зробити шви.

У тренді — однотонні стіни ванної, які не розділені навпіл горизонтально. Якщо ви бажаєте мати в інтер'єрі цієї кімнати 2 кольори, зробіть вертикальні смужки в іншому стилі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стару плитку легко реставрувати, перефарбувавши в інший відтінок. Спочатку вимийте її, знежирте, покрийте ґрунтовкою та пофарбуйте епоксидною фарбою для плитки. Нехай вона висохне згідно інструкції.

Розфарбовуємо плиту, фото
Фото: housemixblog.com
Ремонт у ванній, фото
Фото: Tvori_s_dushoi
Оновлена плитка у ванній кімнаті, фото
Фото: brightside.me
Оновлюємо плитку на підлозі, фото
Фото: Amanda Nieh

Якщо вам не сподобалося, що шви і плитка мають один колір, зробіть контраст. У моді — відтінки, які підкреслять індивідуальність вашої ванної кімнати. Якщо у вас ванна смарагдових, трав'яних відтінків, зверніть увагу на шви золотистого кольору.

Як реставрувати стару плитку, фото
Фото: Pinterest
Декоруємо стару плитку, фото
Фото: artzyfartzycreations.com

До срібної плитки пасуватимуть бордові шви, для блакитної — другий колір, який є у вашій ванній. Синя плитка стильно виглядає із жовтими швами, чорні — зі срібними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Дизайн ванної, фото
Фото: Pinterest
Біло-синя плитка, фото
Фото: marianneelizabethdesign.com

Раніше ми писали про новий тренд інтер'єру кухні. До вашої уваги — “живий” дизайн, який стає дедалі популярнішим у всьому світі.