Фіолетова зала: бузковий тренд інтер'єру 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
2 145
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зала у фіолетовому кольорі із зеленим килимом, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Дизайнери показали варіанти модного інтер'єру у фіолетових відтінках

Серед ультрамодних кольорів для інтер'єру 2024 року є бузковий. Його відтінки стильно виглядають і на стінах, і на текстилі, і на меблях. Раніше ми писали практичні ідеї для маленької кухні , а тепер покажемо, як може виглядати зала у фіолетовий кольорах.

До вашої уваги — стильне рішення кольорової гами у стилі бузку. Ці відтінки надихають, мотивують і піднімають настрій. Вони можуть бути як теплими, із нотами рожевого, так і холодними — більш волошкові та сині. Усі варіанти освіжають та додають затишку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зала світло фіолетового кольору, фото
Фото: thedecorista.com
Зала у бузкових відтінках, фото
Фото: Lexie Amarandos
Зала у фіолетових кольорах
Фото: ahmad kitchen best design decor
Зала у фіолетових тонах, фото
Фото: boredpanda.com

До фіолетових відтінків бездоганно пасують білий, молочний, жовтий, або жовтий з оливковим. Додаткові відтінки можуть бути в деталях: картини, вази, горщики для вазонів, рамки картин, декоративні подушки. Якщо стіни бузкові, найгарніше буде виглядати біла або молочна підлога. Тоді додатковий колір може бути або на м’яких меблях, або на текстилі.

Фіолетові відтінки для зали, фото
Фото: ModernNestInteriors
Фіолетові стіни та меблі для зали, фото
Фото: decoholic.org
Зала у світлих фіолетових відтінках, фото
Фото: donpedrobrooklyn.com

Якщо ваша зала простора, можна брати насичені фіолетові відтінки. Для маленьких кімнат підійдуть світлі пастельні тони. Бузкові з молочним стіни візуально додадуть простору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, який ремонт зробити у дитячій кімнаті. Для вас — найкращі пропозиції арочного дизайну в трендових відтінках.