Гігантські писанки: наймодніше оздоблення інтер'єру на Великдень 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
867
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Велика синя писанка, фото
Фото: instagram.com/maria_prokopisin/

Для вас — ідеї, як оздобити оселю великими крашанками та писанками

Чимало господинь любить прикрашати свої оселі нестандартним декором. Великдень надихає купувати і робити своїми руками розкішні поробки, які будуть підіймати настрій і додавати затишку. Раніше ми писали про тематичні декоративні вінки, а тепер розкажемо, якими можуть бути писанки.

Для вас — ультрамодний декор у вигляді писанок, які можна обійняти. Це — величезні великодні яйця, оздоблені нитками, стрічками, квітами та іншими святковими дрібницями. Вони мають великий розмір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Їх гарно ставити на вазу або класти на стіл. Якщо у вас є великі кімнати, підвісьте таку писанку під стелю. Такі писанки також доречні при вході у магазини, салони краси чи інші офісні приміщення.

У тренді — кольорові писанки, прикрашені зверху або по середині. На ній може бути гніздечко із крашанками, курчатами і квітами. По середині можна оздобити яйце мереживом, стрічками, намистинками, птахами, квітами і гілками дерев.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий декор можна зробити власноруч. Найдешевший варіант його основи — це пінопласт. Основний колір можна зробити, обклеївши овал товстою ниткою, або ж за допомогою гофрованого паперу.

Раніше ми писали про вишиті писанки. Для вас — добірка розкішних великодніх яєць ручної роботи, які мають унікальні візерунки.