Швидкий і дешевий дизайн інтер'єру на Великдень (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Декоративний зайчик, фото
Фото: Pinterest

Пропонуємо Великодній декор, який легко зробити із того, що є вдома або під домом

До Великодня залишилося зовсім мало. Господині прикрашають оселі. Хтось купує готовий декор, а хтось створює його власноруч. Раніше ми писали, як сервірувати стіл на це світле свято, а тепер розкажемо, як можна прикрасити кімнати, аби було і швидко, і дешево.

В умовах війни мало хто може дозволити собі розкішний декор до свята. Проте не всі знають, що навіть візуально дуже дорогі прикраси насправді можна створити власноруч із підручних матеріалів. Наприклад, Великодневі вінки на двері, підсвічники або декоративних кроликів, що засовуються на бамбукових паличках у вазони.

Великодній декор із курчатами, фото
Фото: Crafts DIY handmade, travel, cuisine recipes

Аби зробити Великодній вінок, потрібні гілки верби або лози. Зірвіть їх у такій кількості, наскільки пишним хочете зробити свій виріб. Обдеріть листя і розмістіть гілки по колу в таз. Зв'яжіть нитками, зафіксувавши гарне кільце. Дайте висохнути. Основа готова. Її можна розфарбувати акриловими фарбами або улюбленим кольором із балона. Прикраси на такий вінок клеяться гарячим клеєм. Це можуть бути писанки, крашанки, штучні квіти та листя, гілки крученої верби, декоративні пташки, статуетки кроликів та інші святкові деталі.

Великодній вінок блакитного кольору, фото
Фото: hellonutritarian.com
Великодній вінок із крашанками, фото
Фото: Pinterest
Великодній вінок із гілками та крашанками, фото
Фото: Pinterest

Легко зробити і підсвічники. За основу можна взяти цупкий картон із коробки, зріз дерева або звичайну тарілку. Гарячим клеєм додавайте різні святкові атрибути. Статуетки, писанки, крашанки, декоративні гілочки, які можна розфарбувати різними яскравими кольорами.

Підсвічник із писанками, фото
Фото: Sylwia Solich

Посередині розмістіть свічку будь-якої товщини та кольору. Приклейте її так, аби потім було легко замінити на нову. Якщо у вас однотонна широка світла свічка, її легко оздобити Великодніми мотивами. Для цього візьміть серветку із будь-яким малюнком, виріжте з неї необхідні картинки та обережно приклейте клеєм ПВА.

Свічки з декупажем, фото
Фото: Earth Angel

Великодні кролики також дуже дешеві. Їх можна зробити власноруч. Виріжте кролика будь-якої форми із цупкого картону, зафіксуйте в нього бамбукову паличку на клей ПВА. Самого кролика обмотайте шпагатом або будь-якими товстими кольоровими нитками. Додайте очі, рот, носик, і щось м'якеньке на вушка та хвостик. Якщо у вас немає декоративного хутра чи інших схожих матеріалів, візьміть звичайну вату.

Зайчики на паличках, фото
Фото: discover.hubpages.com
Декоративні зайчики, фото
Фото: boredpanda.com

Раніше ми писали, як зробити курчат із ниток. До вашої уваги — легкий майстер-клас із виготовлення великодніх пташок, яких гарно розставити по полицях і підвіконнях.