Великодній декор за копійки: майстер-клас розкішної композиції (ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
526
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Прикраса із яєць до Великодня, фото
Скрін із ТікТок каналу "Happines_for_free"

Пропонуємо зробити стильну і дуже дешеву прикрасу на Великдень

До вашої уваги — дешевий декор, який стане родзинкою вашого інтер'єрну. Раніше ми писали, як розписати писанки воском, а тепер покажемо, як зробити розкішну прикрасу на Великдень за копійки.

До вашої уваги — простий і дуже дешевий майстер-клас із виготовлення святкової прикраси. Для цього потрібні яйця, гарячий клей, миска чи каструля, фарбу з ефектом граніту в спреї, сухі квіти і будь-яка статуетка. Для прикладу беремо фігурку зайчика.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо у вас немає жодної статуетки, придбайте дитячу резинову іграшку в формі зайця і пофарбуйте її в однотонний колір акриловою фарбою. Золотий або срібний заєць вишукано доповнить вашу композицію.

Склейте пусті яйця у формі кола, аби вони візуально нагадували вазочки. Поприскайте їх спреєм, який зробить візуальний ефект перепелиних яєць. Розмістіть в них сухі або штучні квіти. Поставте композицію на зріз дерева, по середині — статуетку або декоративні свічки.

Раніше ми писали про економні ідеї декору на Великдень. Для вас — гарні варіанти, які надихнуть на нові прикраси для оселі.