Для чого досвідчені садівники вішають на дерево пакет із водою: хитрий лайфхак для збільшення урожаю

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

пакет на дереві
Цей трюк може здатись чудернацьким, але він працює

Такі конструкції можна побачити на деревах досвідчених дачників

Ми розповідали, як підживляти газон. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе вам отримати чудовий урожай фруктів.

Для садівника впродовж сезону одним із важливих завдань є забезпечити рослини достатньою кількістю вологи. Саме для цього досвідчені дачники вішають на дерева пакети з водою. Разом з Ukr.Media . Розповідаємо, як це працює.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіщо вішати пакети з водою на дерева

Більшість рослин, особливо плодові дерева, потребують багато води для нормального росту. Посуха може завдати шкоди рослинам, призвести до зупинки росту, зменшення врожаю і навіть загибелі.

Вішання пакетів з водою на дерева забезпечує додаткове зволоження та створює ефект теплиці. Ці дії збільшують вологість повітря навколо дерева.

Як вішати пакети з водою

Прикріпіть пакети до гілок або використовуйте гачки/підвіски. Закріпіть пакети надійно, щоб не впали. Періодично міняйте пакети, щоб уникнути забруднення і хвороб.

Це простий і доступний метод, який не потребує спеціальних знань чи досвіду. Кількість необхідних пакетів залежить від розміру дерева. Не вішайте пакети на прямих сонячних променях, щоб вода не перегрівалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вішання пакетів з водою на дерева - це простий, але ефективний спосіб допомогти вашим рослинам пережити спекотні літні місяці. Також ми розповідали, що додати у вигрібну яму , щоб прибрати запах.