Як запобігти захворюванням розсади: секрет досвідчених садоводів

Сад і город
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото роз-сада
Фото: rami.com.ua

Кухонна спеція врятує урожай

Навіть використання найкращого насіння, хорошого чорнозему та дбайливого відношення іноді не допомагає врятувати розсаду від захворювань. Такі гарні, високі ростки починають в’янути, чорніти і зрештою пропадають. Досить дієвий спосіб врятує ваш майбутній врожай на самому початку.

Досвідчені дачники володіють своїми таємницями по догляду за розсадою. Як перешкодити захворюванням розсади, радо ділиться bilopillia. Цей хитрий лайфхак не потребує застосування хімічних засобів, абсолютно безпечний та напрочуд ефективний.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього способу знадобиться звичайна спеція, яка знайдеться на вашій кухні. Під час вирощування розсади застосуйте порошок кориці. Щоб уникнути різноманітних хвороб, які часто вражають корені рослин потрібно посипати порошок кориці на корені.

Відомо, що кориця володіє антимікробними властивостями і попереджує проникненню мікробів. Це безпечно для рослин і приємно пахне. З таким методом ви завжди матимете найкращий врожай.

Ще один цікавий спосіб від дачників полягає у самостійному поливі за час вашої відсутності. Треба туго скрутити паперові рушники та вмочити один кінець у воду, а інший покласти біля розсади, але не на саме коріння.Так, якщо ви будете відсутні кілька днів, розсада не зав’яне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про 4 найкращі підгодовування для розсади перцю. Спробуйте, щоб отримати дивовижний урожай.