Як отримати смачні кабачки дуже рано: що зробити з розсадою

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

ростуть кабачки
seeds / Кабачки виростуть швидко

Як отримати ранні кабачки на власному городі

Ми розповідали, що варто зробити з томатною розсадою для гарного врожаю. Тепер ділимось порадами, які допоможуть вам отримати плоди кабачків дуже рано.

Кабачок – невибагливий овоч, але для раннього врожаю йому потрібна трохи допомоги. Разом із ProstoWay розповідаємо про два простих способи, які допоможуть вам поласувати молодими кабачками вже в червні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виростити ранню розсаду

Посійте насіння кабачків у великі стакани або обрізані 1,5-2-літрові пляшки. Це забезпечить місце для розвитку кореневої системи і дозволить пересадити рослини без пошкодження. Пересаджуйте розсаду у відкритий ґрунт після того, як мине ризик заморозків.

Мінітеплиці

Висійте насіння кабачків просто у ґрунт. Накрийте кожен корчик обрізаною 5-6-літровою баклажкою. Баклажка створить мінітепличку, яка захистить рослину від холоду і прискорить її зростання. Знімайте баклажки в хорошу погоду і накривайте знову, якщо очікуються заморозки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Використовуйте ці поради, і ви зможете отримати ранні кабачки вже на початку літа. Також ми розповідали, що потрібно зробити з огірками перед висаджуванням.