Два дні, коли не можна нічого робити на городі: вони зовсім близько

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

городні роботи
НСН / Коли не варто нічого робити на городі

Наближаються два заборонених дні для городників та квітникарів

Відповідно до місячного календаря та народних традицій, травень багатий не лише на сонячні дні та пробудження природи. Є періоди, коли краще відкласти лопати та граблі, присвятивши час іншим, не менш важливим справам.

Згідно з цим, 5-6 травня - це час для гармонії з собою та світом. Ці дні припадають на період спадного Місяця, який сам по собі несе енергію спокою та підведення підсумків. Детально розповідаємо про це з порталом “Добрі новини” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому ж варто відпочити від городу саме в ці дні?

Місячний календар. Спадна фаза Місяця не сприяє активному росту та розвитку рослин, тому роботи з посіву, висаджування та догляду за садом та городом можуть бути не такими результативними, як в інші дні.

Великдень. 5 травня християни всього світу відзначають одне з найважливіших свят - Великдень. Цей день символізує духовне оновлення та перемогу добра над злом, тому краще присвятити його не земним справам, а молитвам, спілкуванню з близькими та душевним роздумам.

Народні традиції. Згідно з народними повір'ями, 5-6 травня - несприятливі дні для будь-якої роботи, адже в цей час "земля спить" і не любить, коли її турбують.

Що ж можна робити замість городу?

Присвятити час самопізнанню, працювати над творчими проектами. Будь-яка творча діяльність сприятливо впливатиме на ваш емоційний стан та налаштує на позитив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що робота на городі - це не самоціль, а лише один із аспектів життя. Також ми розповідали про важливий на городі бур’ян.