З таким підживленням кабачки ніколи не гнитимуть та будуть гіганськими: кращі добрива для врожайності

Сад і город
1 154
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото кабачки
Фото: gryadka.ua

Кабачки здивують розмірами з правильним добривом

З молоденьких кабачків можна приготувати безліч смачних, поживних та корисних страв. Раніше ми розповідали, що потрібно зробити, щоб отримати ранній врожай , а зараз повідомимо вам про найкраще підживлення для збільшення врожайності.

Кабачки не будуть гнити та будуть давати відмінний врожай, якщо правильно підживлювати їх. Особливо важливо додати правильне добриво в активну фазу росту, розповідає канал Сучасна дача.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як підживити кабачки від гниття і для врожайності

Беремо відро на 10 літрів. Змішуємо 9 літрів води, 0,5 чайної ложки сухої борної кислоти, 10-15 крапель йоду, 1 літр сироватки або молока. Добре перемішуємо суміш та підживлюємо кабачки по листу з пульверизатора.

Коли у кабачків починається активна фаза росту, найкраще підживити їх розчином нашатирного спирту: 50 мл нашатирю і 10 літрів води. Саме таке добриво допоможе стати рослинам здоровішими та міцними. Якщо рослина захворіла і листя почало жовкнути - треба прибрати усе хворе листя і полити цим розчином - кабачки відразу почнуть нарощувати нову зелену масу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що потрібно зробити з кабачками, щоб врожай був просто величезним. Важливий не лише ґрунт, а й правильні сусіди поряд.