Подарунок для сильної, але ніжної: що подарувати військовій на 8 Березня

8 Березня
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка військова з букетом квітів
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Варіанти подарунків для жінки військової на 8 Березня

Жіночні, ніжні, милі, стильні, чуттєві. Але сильні духом, віддані, незалежні, щирі та мужні жінки, які нарівні з чоловіками захищають нас на фронті. Хочеться привітати вас найкращим подарунком від щирого серця.

Хочу! підготувала кращі варіанти подарунків для жінок-військових, якими ви можете привітати зі святом весни. Також не забудьте про теплі слова, вдячність, привітання та презенти, які найкраще підійдуть сучасним реаліям.

На фото жінка військова з букетом жовто-синіх тюльпанів
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тактична сумка. Краще обирати надійну, якісну та з великою кількістю кишень. Адже потрібно розмістити безліч речей: від документів до потрібних дрібничок.

Навушники чи потужний павербанк. Допоможе бути завжди на зв'язку та підзарядити гаджети.

Доглядова косметика. Засоби, які допоможуть захистити шкіру обличчя та рук від вітру, холоду та морозу.

Обкладинка на військовий квиток. Можна замовити шкіряний набір з якісних матеріалів, щоб не намок, не пом'явся та не надірвався. Обкладинка на паспорт, квиток, візитниця та гаманець.

На фото обкладинка на військовий квиток
Фото: mood.net

Термокухоль, термос, термочашка. Хороший термос може тримати температуру до 24 годин. Це чудовий спосіб випити гарячого напою та зігрітися. Можна обрати на карабіні, щоб не загубився.

Вишиванка. Принесіть радість людині подарувавши вишиванку, яка стане не просто одягом, а справжнім оберегом, з закладеним у візерунки сенсом.

Силянка. Не просто прикраса, а справжній витвір забутого українського мистецтва. Пасує до різного одягу, навіть до камуфляжу.

На фото силянка з бісеру у червоно-жовто-білих кольорах
Фото: instagram.com yulia__shevchuck

Книги. Завжди доречний і хороший подарунок. Оберіть відомих українських письменників. Чудово допоможе провести вільний час та залишиться у пам'яті.

Термобілизна. Для дуже близької людини додатковий комплект якісної термобілизни стане у пригоді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо у вас буде можливість, краще запитати у людини, що вона бажає отримати. Так ви точно не припуститися помилки, вгадаєте та принесете радість. Також доповнити основний подарунок можна солодощами, оригінальним букетом з фруктів чи квітів та листівкою з щирими словами турботи та піклування. Зі святом весни дорогі жінки - військові!