Парфуми на 8 Березня: трендові аромати для найгарнішої половини людства

Парфумерія
780
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Парфуми від Ланком, фото
Фото: notino.ua

До вашої уваги — варіанти парфумів, які можна подарувати жінці на 8 Березня

Час готувати подарунки до 8 Березня. Доречною ідеєю залишається презент у вигляді парфумів. Обирайте трендові аромати у найгарніших флаконах. Раніше ми писали про парфуми унісекс , а тепер підкажемо, що подарувати на 8 Березня коханій, мамі, сестрі чи бабусі.

Є парфуми, які хочеться поставити на видному місці, або носити у сумочці. Зазвичай це варіанти із розкішним флаконом, який підіймає настрій. Такий подарунок буде актуальним для жінки будь-якого віку та характеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Lancôme “Trésor Midnight Rose”

Цей парфум підходить для вечірньої пори та прохолодної погоди. Перша нота — чорна смородина, жасмин, чорний перець, півонія. Друга нота — малина, троянда, третя нота — кедр, мускус, ваніль.

Парфуми Ланком, фото
Фото: notino.ua

DIOR “J'adore”

Ця жіноча парфумована вода має яскравий екзотичний аромат. Нота серця — дамаська троянда, кінцева нота — іланг-іланг.

Парфуми Діор
Фото: notino.ua

Prada “Paradoxe”

Аромат підходить для будь-якої події, не залежно від часу доби. Перша нота — груша, мандарин, калабрійський бергамот. Друга нота — неролі, цвіт апельсинового дерева, арабський жасмин. Третя нота — бурштин, бензоїн, мадагаскарська ваніль, білий мускус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфуми від Прада
Фото: notino.ua

Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати парфуми , які не перестануть подобатися на наступний день. Експерт назвав 4 секрети, які в цьому допоможуть.