Чоловікам на замітку: букети з квітів, які краще не дарувати на 8 Березня

8 Березня
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка з букетом калл
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Квіти, які краще не обирати на подарунок

Неможливо уявити свято весни без букета квітів . Великі композиції чи кілька маленьких пахучих квітів, головне знати при виборі, які рослини не варто дарувати на 8 Березня.

Приємно обирати букет, якщо чоловік знає вподобання. Але досить складно зробити вибір для малознайомої людини. Які квіти на свято краще оминати стороною, розповідає pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прості правила для ідеального вибору букета

Надзвичайно сильний аромат. Не варто обирати квіти, які видають надто сильний аромат. Можливо вони цілий день будуть стояти у кабінеті та спровокують головний біль. Також потрібно враховувати можливість виникнення алергічних реакцій.

Штучні квіти. Якими б красивими не були б штучні квіти, категорично не можна дарувати їх на свято. Цим ви можете образити людину і викликати неприємні асоціації.

Кактуси. Вони витривалі, гарно квітнуть і невибагливі, але оцінити їх зможуть лише поціновувачі. Іншими жінками такий презент може бути неправильно зрозумілий.

Червоні гвоздики. Багато жінок асоціює ці квіти з жалобою, тому такий букет захоплення не викличе. Якщо бажаєте дарувати гвоздики, оберіть білі чи рожеві кольори.

Квіти жовтого кольору. Вони привабливі, красиві та яскраві, але символізують розлуку. Тому не варто обирати такі відтінки для святкового букета.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які квіти краще обрати для букета додому. Адже не усі квіті здатні принести щастя і радість.