Доречно та з любов'ю: які квіти подарувати мамі на 8 Березня

8 Березня
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Букет тюльпанів, фото
freepik.com

Ділимося корисними порадами, які допоможуть вам обрати букет на 8 Березня для матусі

Обрати квіти на 8 Березня для дорогої серцю жінки — задача з зірочкою, адже для когось великий букет троянд буде недоречним. Ми вже розповідали, яким букетом можна потішити кохану дружину, а тепер розкажемо, які квіти подарувати мамі на 8 Березня. 

Мама — дуже дорога людина для кожної дитини. З віком трепет та повага до матусі зберігається у кожному, тож не привітати таку люблячу, сильну та ніжну жінку з Міжнародним жіночим днем — це справжній гріх. Звісно, багато з нас обирають в якості подарунка квіти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вибір квітів для мами — це завдання, яке потребує особливої уваги та дбайливості. При виборі букета слід керуватися не лише правилами етикету, а й особистими уподобаннями матері та її характером.

Якщо ваша мама емоційна та жива людина, то варто подарувати їй яскравий букет зі сміливими кольорами. Наприклад, квіти червоного, фіолетового, синього або помаранчевого відтінку стануть прекрасним вибором.

Яскравий букет квітів, фото
freepik.com

Для спокійної мами підійдуть квіти в пастельних тонах. Такий букет може містити троянди та хризантеми різних відтінків — від молочного до лимонного.

Також слід враховувати професію та хобі вашої матері. Наприклад, для ділових жінок підійдуть троянди, хризантеми чи лілії, а для домогосподарок — айстри або тюльпани. Працівникам освітньої чи медичної сфер рекомендується подарувати орхідеї, чи конвалії.

Ніжний букет квітів, фото
freepik.com

Якщо вам складно визначити, який букет відповідає вашій мамі, то варто зробити ставку на класику — троянди або півонії. Вони завжди будуть чудовим вибором, який підкреслить вашу любов та повагу до неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, який подарунок обрати для вчительки на 8 Березня. Ми зібрали найкращі ідеї до свята.