Міжнародний день доброти: що це за дата, а також привітання та листівки зі святом

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Не втомлюємося ділитися з вами цікавою інформацією щодо цікавих дат календаря свят листопада. У цій статті читайте все про Міжнародний день доброти, а також знайдете прикольні привітання та листівки зі святом.

Міжнародний день доброти: історія свята

Судячи з запитань у Мережі, багато хто цікавиться, що це за свято Міжнародний день доброти, він же і Всесвітній день доброти. Так, історія дати свідчить про те, що відзначати це свято вперше запропонували учасники волонтерського руху "За доброту", який виник у Японії 1997 року. Датою для нього (13 листопада) було обрано день відкриття 1998 року в Токіо I-ї конференції Всесвітнього руху доброти. Офіційно Всесвітній день доброти було засновано в Сінгапурі 18 листопада 2000 року на III конференції Руху доброти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спочатку в заході взяли участь США, Велика Британія, Канада, Таїланд, Японія, Австралія та Сінгапур. Пізніше до них приєдналися й інші держави. Тепер свято Всесвітній день доброти відзначають у 28 країнах світу, і їхня кількість зростає з року в рік. Україна в цьому плані не виняток.

Святкова дата спрямована на допомогу людям, які цього потребують. Також свято покликане надихати людей на сердечні та добрі вчинки, проявляти милосердя, об'єднуючи зусилля з іншими людьми по всьому світу. До того ж, символом Міжнародного дня доброти є відкрите серце.

міжнародний день доброти 2023

З Міжнародним днем доброти: привітання у віршах

Цього дня важливо долучитися до загальносвітової ініціативи і зробити щось душевне для іншої людини, адже творити добро — зовсім не складно. Почніть хоча б із прояву уваги та створення гарного настрою. Обирайте оригінальні вірші з Днем доброти і присвячуйте їх важливим для вас людям.

***
У день Всесвітній доброти,
від щирого серця вам побажаю
якомога більше теплоти,
і щастя вам без краю.

Не бійтеся віддавати
добро і радість близьким,
і нехай прибуде благодать,
а життя за все дякує надлишком!

***
У Міжнародний день доброти
Я тобі від серця побажаю,
Більше щирої любові і теплоти,
Солодких слів і ніжності без краю.

***
Давайте разом дива творити,
Здійснювати заповітні мрії,
І лише радість та посмішки всім дарувати!
Не обов’язково мати нам мільйон,
Щоб добрі вчинки реальністю стали!
Лише бумеранга пам’ятайте закон:
Повернеться все, що ви іншим послали!

***
З Днем доброти вас вітаю,
Кохання у всьому бажаю і тепла.
До справ хороших щиро закликаю,
Щоб очистити світ від жорстокості і зла.

***
Твори добро для тих, хто поряд,
Світ своїм світлом осявай,
І позитивним зарядом
Людей частіше заряджай!
Завжди твори добре діло,
Воно тобі в стократ вернеться!
Твори добро легко й сміливо,
І в похмурий день сяй, як сонце!

***
У Міжнародний день доброти
я всіх близьких вітаю!
Бажаю миру, щастя, теплоти
і радості у ваших душах побажаю!
Світом нехай править доброта,
нехай не залишить місця злості,
і всіх печалей, болю і образ
ви скоріше важкий тягар скиньте.

***
З Днем доброти вас вітаю,
Тепла і любові у всьому бажаю.
До справ хороших я щиро волаю,
Що світ від зла очистити мають.

всесвітній день доброти 2023

З Днем доброти: привітання в прозі

Теплі побажання з Днем доброти можна озвучити і під час особистої зустрічі. Читайте наступні рядки для натхнення і вітайте всіх зі святом Всесвітній день доброти 2023.

***
Вітаю зі Всесвітнім днем доброти і бажаю, щоб у твоєму житті не було місця для злості та зневіри, щоб у твоєму серці завжди виникало бажання робити добрі справи, від чого й радіти життю! Бажаю посмішок і щастя, теплоти спорідненої душі та удачі для всіх добрих починань!

***
Зі святом! Доброта нехай у кожному серці живе, щоб спонтанно зароджувалася вона, поширюючи свої обійми, огортаючи собою все навколо. Нехай це найдобріше і найщиріше свято довгі роки живе і стає все більш відомим!

***
Добре слово, вчинок, будь-яка приємна дія робить наш світ кращим. Давайте не стримувати себе, давайте допомагати один одному, чим можемо. Давайте радувати себе та інших спонтанно, без приводу і причини! Нехай навколо буде більше щасливих, усміхнених людей! З Днем спонтанного прояву доброти вас, друзі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Вітаю з Міжнародним днем доброти і від душі бажаю ніколи не втрачати віру в усе хороше, завжди боротися за справедливість і милосердя, допомагати доброті восторжествувати над злом. Нехай кожен день буде ясним і добрим, нехай тебе оточують добрі та щирі люди, нехай у серці твоєму живе любов і світла надія. Роби добро і нехай у відповідь до тебе прилітає бумеранг щастя.

***
З Днем доброти! Нехай світ оточує добро, яке буде виходити від щирого серця, від усієї душі і спонтанно. Бажаю, щоб добрі вчинки стали щоденними і оточували нас своєю турботою.

***
Вітаю зі Всесвітнім днем доброти. Нехай кожен день буде добрим, нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки добрі люди, нехай для тебе звучать добрі слова, нехай у серці твоєму народжуються добрі почуття, нехай твоя душа живе добрими емоціями, нехай доброта тріумфує у твоєму житті і в житті твоїх близьких людей!

***
Всім людям потрібна доброта і нехай побільше трапляється добрих справ! Бажаю щирих проявів хороших якостей і вчинків, бути уважними до інших і не соромитися проявити турботу!

Листівки з Днем доброти

Не забудьте також відправити в соцмережах атмосферні листівки з Днем доброти. Нехай вони послужать нагадуванням і іншій людині, що варто проявляти благородство, терпимість до інших людей.

всесвітній день доброти картинки
міжнародний день доброти листівки
міжнародний день доброти картинки
міжнародний день доброти привітання
міжнародний день доброти 2023
всесвітній день доброти 2023
всесвітній день доброти привітання
всесвітній день доброти листівки
з днем доброти привітання
з днем доброти привітання
всесвітній день доброти листівки
з днем доброти

З Міжнародним днем доброти, друзі!

Також нагадаємо, що ми регулярно оновлюємо вітальний контент з найрізноманітніших приводів. Так, завжди під рукою мають бути оригінальні привітання з днем народження, які подарують найяскравіші емоції вашим винуватцям торжества. Зберігайте побажання за посиланням.