День студента 2023: найкращі тости і побажання з нагоди свята

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Традиційно, 17 листопада, в Україні відзначають День студента. Свято актуальне не лише для тих, хто перебуває у цьому статусі, а і для тих, хто сумує за студентськими роками. Для вас — гарні тости і щирі побажання з нагоди визначної дати.

Щороку разом із усіма країнами світу українці відзначають Міжнародний день студента. Свято припадає на 17 листопада, і в 2023 році воно пройде в умовах повномасштабної війни. Попри жахіття сьогодення та постійні обстріли, молодь все одно прагне навчатися і здобувати освіту, аби стати елітою України та відбудовувати державу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для вас — найкращі тости з нагоди Дня студента 2023 і щирі побажання:

Вітаю з Міжнародним днем студента. Нехай цей чудовий період життя пройде якнайкраще, щоб потім можна було згадувати про ці роки з теплом та трепетом. Нехай студентство дарує потрібні знання, радість та хороших друзів.

День студента 2023: найкращі тости і побажання з нагоди свята - фото №1
bazarmedia.info

З днем ​​Студента! Нехай життя в гуртожитку залишає чудовий смак: щоб холодильник завжди був забитий, у кімнаті було тепло, завжди приходили в гості веселі компанії і комендант не спалив за порушенням правил. Нехай всі сесії здаються на добре і без зайвої витрати нервів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нехай університетські роки стануть часом не лише навчання, а й дивовижних відкриттів, зустрічей із цікавими людьми та моментів щастя. Бажаю вам бути сміливими у пошуках нових ідей, знаходити натхнення у дрібницях бути впевненими у своїх силах.

День студента 2023: найкращі тости і побажання з нагоди свята - фото №2
nash.live

Бажаю краси та свободи, любові та натхнення, веселощів та удачі. Нехай з кожним днем ​​поповнюється багаж знань, нехай з кожною миттю життя стає прекраснішим і дивовижнішим!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нехай на вашому молодому шляху зустрічаються тільки хороші люди, хороші справи. Бажаю вам гучних перемог, величезного успіху в ваших перших кроках дорослого життя. Цінуйте кожну хвилину безтурботного студентського життя!

День студента 2023: найкращі тости і побажання з нагоди свята - фото №3
tsn.ua

Вітаю з Днем студента, зі святом юних мрій, нових знань, цікавих захоплень і веселого студентства. Бажаю, щоб кожен день був сповнений нових цілей, впевнених прагнень, чудових ідей, кумедних історій і особистих перемог. Нехай роки запам'ятаються щасливими, нехай вірні знання і невтомний ентузіазм приведуть до улюбленої і престижної професії!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бажаю щодня перемагати лінь та нудьгу. Бажаю з кожною лекцією ставати на крок ближче до мрії. Бажаю освоювати обрану професію у повній мірі. Бажаю мати у своєму житті багато добрих друзів та безліч можливостей для створення власного щастя.

День студента 2023: найкращі тости і побажання з нагоди свята - фото №4
УНІАН

Раніше ми писали про визначні дати у листопаді 2023 року. До вашої уваги — зручний календар державних і професійних свят.

Главное фото: nces.ed.gov