З Днем студента! Красиві картинки та веселі привітання у прозі зі святом (українською)

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

17 листопада в Україні відзначають День студента. В нашому матеріалі ви зможете знайти веселі привітання з цим святом — листівки та побажання своїми словами.

На жаль, основою для встановлення дати святкування Дня студента стали трагічні події 1939 року. Під час мирної демонстрації в Чехії один зі студентів отримав важкі поранення від поліції, через які він пізніше загинув. Цей неправедний випадок спричинив серію протестів серед невдоволених студентів, що привернули увагу окупаційної влади. Під час наради з Гітлером було вирішено закрити всі вищі навчальні заклади Чехії на три роки, а студентів арештувати, направити до концтаборів та розстріляти.

17 листопада став днем, коли було вчинено найстрашніші злочини проти студентів. Ця подія назавжди залишилася в історії. У 1941 році Міжнародна Рада Студентів вирішила встановити цю дату як день пам'яті трагічних подій і визначила 17 листопада Міжнародним днем всіх студентів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У сучасний період цей день вже не розглядається як трагедія, а навпаки, відзначається як свято молодості, веселого життя та відсутності дорослих проблем. Україна офіційно запровадила свято День студента за президентства Леоніда Кучми в 1999 році.

Привітання з Днем студента

З Днем студента! Картинки та веселі привітання у прозі зі святом - фото №1
З Днем студента! Картинки та веселі привітання у прозі зі святом - фото №2

***

Вітаємо тебе, о владарю науки! Нехай твоє життя буде настільки яскравим, як фломастери в руці художника. Зі святом!

***

Дорогий студенте, вітаємо тебе зі святом. Бажаємо наукових відкриттів, великих звершень та успішно складених іспитів. З Днем Студента!

З Днем студента! Картинки та веселі привітання у прозі зі святом - фото №4
З Днем студента! Картинки та веселі привітання у прозі зі святом - фото №5

***

Вітаємо тебе, студенте! Нехай твої ночі будуть короткими, а рішення завдань — точними, як координати твого улюбленого кафе. Вітаю з Днем Студента!

***

Сьогодні ти — не просто студент, а супергерой, який бореться зі злом на кафедрі та необ'ємною інформацією в лекційних залах. Вітаємо тебе з Днем Студента. Будь щасливим, успішним та не переставай вірити у свої мрії!

З Днем студента! Картинки та веселі привітання у прозі зі святом - фото №7
З Днем студента! Картинки та веселі привітання у прозі зі святом - фото №8

***

З Днем Студента, наші невгамовні вчені та веселі ерудити! Нехай цей рік буде для вас легким, веселим та успішним. Не втрачайте віри у свої сили та завжди прагніть більшого.

***

Вітаємо з Днем Студента! Нехай твої знання ростуть так швидко, як відповіді на твої питання під час сесії. Успіху та веселощів у навчанні!

З Днем студента! Картинки та веселі привітання у прозі зі святом - фото №9
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали, коли буде Катерини за новим календарем. У 2023 році дата свята змістилася.

Фото: tsn.ua, nv.ua