День педіатра 2023: щирі вітання та святкові листівки

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Щороку 20 листопада відзначають Всесвітній день педіатра. Саме вони беруть участь у забезпеченні здоров′я і благополуччя дітей в усьому світі. Для вас, шановні педіатри, найкращі побажання та гарні картинки з нагоди професійного свята.

День педіатра прив'язаний до Всесвітнього дня дитини. Саме тоді Генеральна асамблея ООН ухвалила Декларацію прав дитини, а згодом — Конвенцію прав дитини. Наразі це — головний міжнародний документом із захисту прав дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з нагоди Всесвітнього дня педіатра 2023:

Педіатри, вітаємо вас з вашим професійним святом! Лікувати людей — одна з найважливіших професій, а лікувати дітей — це зберігати наше майбутнє. Бажаємо вам любові і благополуччя в родині, міцного здоров’я, гарну заробітну плату. Нехай ваша праця приносить вам задоволення. Зі святом!

День педіатра 2023: щирі вітання та святкові листівки - фото №1
tsn.ua

Вітаю Днем педіатра! Бажаю вдячної та успішної роботи, цікавих ідей та високих успіхів у діяльності, індивідуального підходу до кожної дитини! Нехай ваші пацієнти не мають тяжких захворювань і діагнозів. Нехай все буде добре!

День педіатра 2023: щирі вітання та святкові листівки - фото №2
tsn.ua

Вітаю з Днем педіатра! У це чудове свято хочу побажати завжди бути на варті здоров’я дитини, запобігати лиху і хворобам, усувати тяжкі симптоми, турбуватися про славне підростаюче покоління і дарувати діткам свою турботу. Дякуємо вам за вашу діяльність!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День педіатра 2023: щирі вітання та святкові листівки - фото №3
tsn.ua

З Днем педіатр! Для кожної схвильованою мами ви вмієте знайти потрібне слово. Ви — справжні феї в білих халатах! У ваше професійне свято бажаю невичерпного запасу душевних сил і побільше щасливих, здорових дітей!

День педіатра 2023: щирі вітання та святкові листівки - фото №4
medsprava1.com.ua

З Днем педіатра! Ви — генії своєї справи! Бажаємо вам професійних звершень, міцного здоров’я, достойної оплати праці. Нехай діти відповідають вам посмішкою і сміхом, а батьки радіють здоров’ю своїх чад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День педіатра 2023: щирі вітання та святкові листівки - фото №5
Телеграф

Не існує професії більш важливою, ніж лікар. Але і серед лікарів є такі, які виділяються. І це — педіатри. Саме ви зберігаєте здоров’я наших дітей. Бажаємо вам наснаги, миру, процвітання та сімейного затишку! Нехай у вашій родині ніхто ніколи не хворіє!

День педіатра 2023: щирі вітання та святкові листівки - фото №6
medplatforma.com.uafakty.com.uaWix

Раніше ми писали про благополучні та невдалі дні у листопаді 2023 року. Для вас — зручний календар, який підкаже, як оминути негаразди.

Головне ф ото: Pinterest