З Днем ангела, Андрію! Щирі привітання своїми словами та гарні листівки (українською)

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогодні, 13 грудня, відзначають День ангела Андрія. Це свято — чудова нагода привітати своїх близьких та знайомих Андріїв із їхніми іменинами. З нагоди цього свята, ми підготували для вас найкращі вітання з Днем ангела — красиві листівки та душевні побажання українською

Ім'я Андрій має грецьке походження. Перекладається воно як "мужній" або "відважний". Характер Андрія визначається імпульсивністю та непередбачуваністю. Важко передбачити, які рішення він прийме в наступну мить. Це може викликати певні труднощі в житті, але, як правило, Андрій не жалкує про свої вчинки. Він завжди стає душею компанії, а його здатність швидко налагоджувати контакти допомагає йому в житті успішно взаємодіяти іншими людьми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нижче ви знайдете добірку привітань з іменинами Андрія. Тут оригінальні листівки та щирі побажання своїми словами.

Привітання з Днем ангела Андрія: картинки та побажання українською

З Днем ангела, Андрію! Щирі привітання своїми словами та гарні листівки (українською) - фото №1
З Днем ангела, Андрію! Щирі привітання своїми словами та гарні листівки (українською) - фото №2

Бажаю, щоб в тебе завжди був сонячний та гарний настрій. Нехай тебе оберігає ангел-охоронець, благословляє твої кроки, освітлює твій шлях, ховає від негараздів під своїми крилами та підтримує в усіх справах. З Днем ангела, Андрію!

Андрію, нехай кожен день твого життя буде наповнений позитивом і дивовижними моментами. Нехай над тобою завжди буде мирне небо і хай здійснюються усі твої мрії. Бажаю легкого шляху й лише приємних турбот. Радій і живи. З іменинами!

З Днем ангела, Андрію! Щирі привітання своїми словами та гарні листівки (українською) - фото №5
З Днем ангела, Андрію! Щирі привітання своїми словами та гарні листівки (українською) - фото №6

Андрію, з Днем ангела! Бажаємо тобі залишатися таким же веселим і сердечним, завжди здатним знаходити спільну мову з будь-ким. Нехай твої чудові якості допомагають тобі в усіх справах. Бажаємо, щоб все, про що ти мрієш, досягалося легко і без надмірних зусиль. Ніколи не сумнівайся у власній важливості та завжди дивися вперед з впевненістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Андрію, щиро вітаємо тебе з іменинами! Нехай мужність твого імені буде тобі надійною опорою в усіх справах. Бажаємо щастя, любов, вірність, гідність та благодать.

З Днем ангела, Андрію! Щирі привітання своїми словами та гарні листівки (українською) - фото №9
З Днем ангела, Андрію! Щирі привітання своїми словами та гарні листівки (українською) - фото №10

Мотивації, нових вершин, великих звершень. Будь завжди сміливим, щасливим та коханим. Ретельно обдумуй свої рішення, говори спокійно і дій енергійно. Труднощі будуть тимчасовими, а радість і успіх — це твої постійні друзі. З Днем ангела, Андрію!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як ворожити на Андрія . Не пропустіть 5 цікавих ритуалів, які допоможуть дізнатися ім’я коханого!

Фото: УНІАН, ТСН, Радіо Максимум, Твій Світ