Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята

Усі свята
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

24 грудня в Україні відзначається професійне свято - День працівників архівних установ. Це свято було встановлене 30 жовтня в 1998 р. відповідно до Указу Президента України. Архіви – невіддільна частина інституту держави, який зберігає історичну пам'ять нації, є запорукою її самоусвідомлення та розвитку.

Справа працівників архівних установ надзвичайно важлива для всього суспільства, нації та народу. Люди, які працюють в архівах продовжують вік документів, зберігаючи їх для наших нащадків, сприяють пізнанню історії та усвідомленню людського буття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож нехай у ці зимові передноворічні дні ваші серця сповняться оптимізмом, натхненням та миром. Нехай  здійснюються всі плани і задуми, здоров’я вам, родинного тепла, добробуту, святкового настрою і нових трудових звершень!

Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята - фото №1

***

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників архівних установ. Його відзначення є проявом шани та поваги до всіх, хто відкриває нам і популяризує як відомі, так і забуті сторінки писемної історії нашого народу, зберігає вкрай важливі для соціального захисту громадян документи.

***

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом. Ви, працівники архівних установ,  виконуєте  важливу місію – бережете історичну пам’ять, збираєте та документуєте факти сьогодення, потрібні, перш за все, нащадкам. Завдяки  щоденній наполегливій праці теперішнє та прийдешні покоління матимуть змогу доторкнутись до сторінок нашої спільної історії.

***

Щиро вітаю Вас та бажаю творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, нових успіхів у досягненні Вашої високої професійної мети. Міцного здоров’я, добробуту, затишку і миру Вам та Вашим родинам.

***

Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята - фото №2
Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята - фото №3
Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята - фото №4
Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята - фото №5
Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята - фото №6
Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята - фото №7
Найкращі вітання з днем архівних установ: приємні слова до свята - фото №8
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бажаємо, щоб ваша важлива праця завжди була плідною та натхненною, дарувала вам радість та задоволення. Недавно ми відзначали свято працівника державної виконавчої служби , у який день святкувати, читайте у нашому матеріалі.