З Днем програміста! Картинки та листівки, якими можна привітати з професійним святом (українською)

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

А ви в курсі, що 7 січня святкують День програміста? Не забудьте привітати своїх айті-друзів з цим професійним святом. Ми підготували чудові листівки та кумедні картинки до свята!

Щороку 7 січня відзначають Міжнародний день програмістів (International Programmers Day). В цей день вшановують працю тих людей, які змінюють світ за допомогою рядків коду. Результати їхньої роботи використовуються у всіх сферах життя. А ще робота програмістів вимагає великої відповідальності та терпіння, тому вони точно заслуговують на подяку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що існує ще один варіант дати – День комп’ютерника і програміста, який відзначається на 256-й день року, оскільки саме таке число відповідає максимальній кількості чисел, які можна виразити за допомогою 1 байта. Проте IT-спільнота України відмовилась від його святкування через те, що воно мало російське коріння, і вирішила віддавати перевагу саме Міжнародному дню програміста 7 січня.

Ми підібрали красиві привітання з Днем програміста, якими можна привітати своїх знайомих "кодерів". Картинки та листівки знайдете нижче в нашому матеріалі!

Привітання з Міжнародним днем програміста: картинки та листівки українською

З Днем програміста! Картинки та листівки, якими можна привітати з професійним святом (українською) - фото №1
З Днем програміста! Картинки та листівки, якими можна привітати з професійним святом (українською) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також 7 січня відзначають Різдво за старим стилем. Дізнайтеся, що не можна робити цього дня.