Ця молитва до Святої Тетяни захистить від всіх бід і виконає заповітне бажання

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

12 січня святкують Тетянин день за новим календарем. Ми вже ділилися з вами зворушливими привітаннями з іменинами , а в цьому матеріалі опублікуємо неймовірно сильну молитву, яка здатна захистити вас від будь-якої біди та здійснити бажання серця. Текст молитви знайдете в нашому матеріалі.

Раніше День мучениці Тетяни відзначали 25 січня, однак після того, як ПЦУ перейшли на новий календар, це свято змістилося й тепер припадає на 12 січня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свята Татіана (Тетяна) служила настоятелькою в храмі та присвятила своє життя Богу. Вона відзначалася турботою про знедолених, немічних та тих, хто опинився в біді. Під час гонінь на християн її зловили та намагалися змусити відмовитися від віри, проте вона залишилася непохитною. Святу мучили, а потім стратили. Увесь цей час вона не припиняла читати молитви.

В Тетяни день молитви до мучениці володіють великою силою. Вони здатні захистити нас від усякого зла та виконати таємні бажання. Нижче ми ділимося молитвою, яку варто прочитати 12 січня.

Сильна молитва, яку варто прочитати в День святої великомучениці Тетяни

О, Пресвята Діво, Мати Господа Вишнього, скоропослухняна заступниці всіх, до Тебе з вірою вдаються!

Призри з висоти небесної величі твого на мене непотребного, до святої ікони твоєї припадаюча: почуй скоро смиренну молитву мене грішного і принеси ю до Сина Твого: умоли його, нехай осяє похмуру душу мою світлом божественної благодаті Своєї та очистить розум мій від помислів суєтних, нехай умирить стражденне моє серце і зцілить рани його, та напоумить мене на добрі справи та зміцнить работати йому зі страхом, нехай простить вся скоєна мною зла, нехай позбавить від вічної муки та не позбавить Небесного свого царства.

О! преблагословенна Богородице! Ти благозволила єси наречися в образі твоєму Скоропослушниця, велевающі всім притекати до Тебе з вірою: не погорди убо мене скорботного і не попусти загинути мені в безодні гріхів моїх.

На тебе по Бозі все моє сподівання і надія порятунку, і твоєму покрову і заступництву вручаю собі на віки віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чому сьогодні потрібно обов’язково допомагати іншим. Ми розповіли про особливості свята Тетяни день .