Подарували парфум, а він вам зовсім не сподобався? Дізнайтеся, що з ним можна зробити

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Раніше ми писали про парфуми з перцем , а в цьому матеріалі розкажемо, що робити, якщо вам не подобається аромат, який вам подарували. Як його можна використовувати? Читайте в нашому матеріалі.

Отримувати новорічні подарунки завжди приємно. Але, на жаль, іноді навіть найближчі можуть не до кінця зрозуміти ваші уподобання і подарувати парфуми, які не зовсім вам до вподоби. Якщо ви опинилися в такій ситуації та не знаєте, як вибратися, ми допоможемо вам знайти вихід!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, вам подарували аромат, який зовсім не подобається? Не втрачайте годин на роздуми, краще просто передаруйте цей флакон кому-небудь іншому, щоб уникнути негативних емоцій. Або, можливо, вам буде зручніше продати його на парфумерній барахолці.

З іншого боку, чому б не спробувати відкритися новому досвіду і полюбити парфуми, які здавалися нецікавими з першого погляду? Ось кілька порад, які можуть допомогти вам з цим:

  • Досліджуйте історію цього аромату.  Дізнайтеся історію його створення, прочитайте красиві маркетингові легенди та подивіться рекламні відео. Можливо, вам стане цікавою концепція, і ви відкриєте в ньому щось особливе.

  • Нанесіть його на тканину.  Інколи проблема виникає у взаємодії аромату та шкіри. Нанесення на тканину може врятувати вас та відкрити зовсім інший запах. Спробуйте нанести його на шарф або текстильну брошку.

  • Відкладіть "на потім".  Спробуйте аромат в іншу пору року, в іншому кліматі, в іншому настрої. Смак і сприйняття аромату можуть змінитися з часом. Це нормально!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, деякі парфуми потребують уваги та часу. Не відмовляйте собі у задоволенні від їх вивчення! А ще не пропустіть наш матеріал про  8 жіночих ароматів , які вразять вас своєю стійкістю.